Les clàssiques, les de sempre. Models de continuïtat.

Les clàssiques

Filtres actius

Tavertet nadó

34,00 €

Vambes VamCats originals. Fetes a mà. Exterior tot de pell groga combinada amb serratge blau a la puntera, la talonera i l’empeny. Planta de pell blava. Estelada brodada amb pell vermella a les dues bandes. Folre interior 100% de pell. Numeració 15/16, 17/18 i 19/20.

Marquesa nadó

34,00 €

Vambes VamCats originals. Fetes a mà. Exterior tot de pell blanca combinada amb serratge rosa a la puntera, la talonera i l’empeny. Planta de pell rosa. Estelada brodada amb pell rosa a les dues bandes. Folre interior 100% de pell. Numeració 15/16, 17/18 i 19/20.

Estelada

85,00 €

Vambes VamCats originals unisex. Exterior serratge blau combinat amb teixit transpirable (niló) groc i la talonera de pell blava. Planta d’eva de dos colors combinada amb cautxú. Estelada brodada amb napa vermella i serratge blau a les dues bandes. Etiqueta...

Llívia

68,00 €

Vambes VamCats originals unisex. Exterior tot de pell grisa combinada amb serratge gris a la puntera, la talonera i l’empenya. Planta dentada de cautxú. Etiqueta de llengüeta amb logo VamCats. Estelada brodada amb napa beix a les dues bandes. Folre interior 100% de pell. 

Taüll

68,00 €

Vambes VamCats originals unisex. Exterior tot de pell marró combinada amb serratge marró a la puntera, la talonera i l’empenya. Planta dentada de cautxú. Estelada brodada amb napa beix a les dues bandes. Folre interior 100% de pell.