Vamcats respecte el dret de privacitat dels seus usuaris online i reconeixen la importància de protegir la informació personal recollida sobre ells. 

Si ets menor de 18 anys has d’informar als teus pares o tutors d’aquesta política de privacitat i de les condicions de venda. Ells hauran d’aprovar la política de privacitat i les condicions de venda abans que et registris a Vamcats o facis una comanda.

A continuació et detallem la política de privacitat perquè puguis estar plenament informat. Al visitar vamcats.cat estàs acceptant i consentin les practiques descrites a la política de privacitat i les condicions de venda. Si no estàs d’acord amb aquesta política de privacitat i les condicions de venda si us plau no accedeixis ni utilitzis aquest lloc web.

Aquesta política de privacitat no s’aplica a las pàgines web gestionades per altres empreses o organitzacions amb les que estem vinculats. Vamcats no es fa responsable de la informació personal que enviïs a tercers a través de la nostra pàgina web. 

----------------------------------------------

Quina informació recollim?

El registrar-te a la nostra pàgina web sol·licitem nom i correu electrònic. Una vegada es vol formalitzar una comanda necessitem recollir informació personal com el nom, direcció, direcció de correu electrònic, telèfon, direcció d’enviament i direcció de facturació de la targeta de crèdit per poder processar la teva comanda.

----------------------------------------------

Quin ús donem aquesta informació?

Vamcats utilitza la teva informació personal per processar les comandes i pagaments. També utilitzem les teves dades per realitzar i entregar les teves comandes y gestionar la teva compta. 

Podem utilitzar la teva informació per enviar-te informació relacionada amb els nostres productes, serveis i informacions comercials que creguem puguin ser de l’interès dels nostres clients.

----------------------------------------------

Com la protegim?

Posem tot el nostre esforç en garantir la seguretat, integritat i privacitat de la informació que ens has proporcionat. Totes les dades personals s’emmagatzemen en red segures a les que només pot accedir un número limitat de persones titulars amb drets d’accés i compromeses en mantenir la confidencialitat d’aquesta informació.

Tot i aquests mesures, sempre que proporciones dades per internet aquestes poden ser interceptades y utilitzades per tercers. El control d’aquesta d’aquest fet queda fora del nostra abast.

----------------------------------------------

Accés, rectificació i cancel·lació de dades

D’acord amb la normativa vigent referent a protecció de dades, tens dret accedir, rectificar i cancel·lar les dades personals així com revocar el teu consentiment per rebre informació comercial o altres en qualsevol moment. Per aquest fi hauràs d’enviar una sol·licitud a Vamcats: departament atenció al client Vamcats, Plaça Major, 13 3r 1a - 08500 Vic, Barcelona o be enviant un correu electrònic a la següent direcció: hola@vamcats.cat.